ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

About us/ ποιοι είμαστε

Ώρα να γνωριστούμε

Πίσω από το DOD your travel είμαστε η Ηρώ και ο Μάνος. Ένα ζευγάρι που ένωσε την τρέλα του για τα ταξίδια τον Ιούνιο του 2017. Ο Μάνος προτείνει την ιδέα του ταξιδιωτικού προορισμού και η Ηρώ την υλοποιεί, αναλαμβάνοντας το κλείσιμο των εισιτηρίων και της διαμονής, την έρευνα για την οργάνωση ολόκληρου του ταξιδιού, καθώς και την πιθανή έκδοση των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων. Είμαστε low budget ταξιδιώτες, μιας και μας αρέσει να ταξιδεύουμε συχνά, αλλά και να μη στερούμαστε τίποτα. Φυσικά, έχουμε κάνει θυσίες προκειμένου να ταξιδέψουμε και θα τις κάναμε ξανά. Τα ταξίδια για εμάς είναι η μαγεία, που θα διατηρούμε για πάντα μέσα μας!

Ποια είναι η Ηρώ;

Η Ηρώ ήθελε να γίνει ηθοποιός, τελικά έγινε εκπαιδευτικός. Της αρέσει το θέατρο, οι τέχνες και τα χειροποίητα. Για 10 χρόνια κατασκεύαζε χειροποίητα κοσμήματα και τα 2 τελευταία διατηρούσε ένα e-shop. Για την ώρα όμως τα άφησε για να ακολουθήσει το μεγάλο της πάθος, τα ταξίδια. Γνώριζε από μικρή ότι θέλει να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο! Ξεκίνησε λοιπόν από νεαρή ηλικία να ταξιδεύει με τους γονείς της. Αργότερα στη φοιτητική της ζωή, όπου εργαζόταν παράλληλα για να μπορεί να ταξιδεύει, οργάνωνε όλα τα ταξίδια μόνη της. Σίγουρα δε φτάνει μια ζωή για να γυρίσεις όλο τον κόσμο, αλλά θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί για εκείνη και για όποιον την ακολουθήσει σε αυτή τη μαγεία των ταξιδιών.

Iro in Wadi Rum desert

Ποιος είναι ο Μάνος;

Δίπλα της σε όλο αυτό το εγχείρημα βρίσκεται ο Μάνος από το 2017. Κόλλησε το μικρόβιο, μπήκε στον κόσμο της μαγείας των ταξιδιών, δίχως να ασχολείται όμως με την οργάνωση τους. Όντας πιο πρακτικός, επιλύει τεχνικά θέματα που μπορεί να προκύψουν στα ταξίδια μας. Δίνει λύσεις σε απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν και το πιο σημαντικό είναι ότι δε φοβάται τα αεροπλάνα, καθώς η δουλειά του είναι να τα επισκευάζει. Το όνειρό του είναι μία μέρα να καταφέρει να ζήσει στο εξωτερικό για κάποια χρονάκια.

Manos in Petra Jordan

Τι σημαίνει DOD your travel?

Οι δυνάμεις μας ενώθηκαν στο πρώτο μας ταξίδι ως ζευγάρι στη μαγευτική Ισλανδία. Εκεί φάνηκε ότι είμαστε έτοιμοι για κάθε τρέλα, για κάθε δυνατή εμπειρία που μπορεί να προσφέρουν τα ταξίδια. Μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που θα θυμόμαστε πάντα είναι το snorkeling στο τεκτονικό ρήγμα Ευρώπης και Αμερικής, στη λεγόμενη Silfra.

Τα ταξίδια έκτοτε αποτελούν τον προσωπικό μας πλούτο, έχουν γίνει τρόπος ζωής μας, η απόδραση από την ρουτίνα μας, μια επένδυση προς τον εαυτό μας. Ονειρευόμαστε προορισμούς, οργανώνουμε τα πάντα μόνοι μας, πραγματοποιώντας τα όνειρά μας!

Πιστεύουμε πως επενδύοντας στα ταξίδια, επενδύεις στον εαυτό σου! Κάθε ταξίδι είναι μια πρόκληση και αποδεικνύεται πάντα μια μοναδική εμπειρία δυνατών συναισθημάτων και αναμνήσεων. Κάθε νέος προορισμός είναι ένας νέος στόχος που μας κρατά ζωντανούς και σε μια συνεχή εγρήγορση.

Αν ταυτίζεσαι έστω και λίγο, έλα στην παρέα μας και σου εγγυόμαστε να σε παρακινήσουμε, αλλά και να σε βοηθήσουμε να οργανώνεις τα ταξίδια σου μόνος σου, να ταξιδεύεις λοιπόν, χωρίς σταματημό!

DREAM, ORGANIZE, DO your travel!

Ακολούθησε μας στο Instagram και στο Facebook, ζήσε μαζί μας τη μαγεία των ταξιδιών.

Κάθε ταξίδι είναι μια πρόκληση και αποδεικνύεται πάντα μια μοναδική εμπειρία δυνατών συναισθημάτων και αναμνήσεων. Αυτή είναι η μαγεία των ταξιδιών για εμάς, αυτό είναι το DOD your travel!

Για προτάσεις συνεργασίας ή για οποιαδήποτε ερώτηση επικοινώνησε μαζί μας, συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας.

Εναλλακτικά μπορείς να μας στείλεις απευθείας στο email: [email protected]