transfer to the airport/ μεταφορά στο αεροδρόμιο

Στο πιο πρόσφατο ταξίδι μας για την Τανζανία της Αφρικής αποφασίσαμε να μεταβούμε στο αεροδρόμιο πιο άνετοι και ξέγνοιαστοι, αφήνοντας το αυτοκίνητό μας πίσω. Έτσι λοιπόν, ιδανική επιλογή για τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο αποτέλεσε η εταιρεία GKREKOS TOURS.

Το ταξίδι μας με την GKREKOS TOURS μέχρι το αεροδρόμιο του Ελ. Βενιζέλος ήταν μια ευχάριστη έκπληξη από την κράτηση μέχρι τον τελικό μας προορισμό. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες με ιδιωτικά 7 θέσια πολυτελή van για οποιαδήποτε διαδρομή επιθυμήσει ο επιβάτης. Οι τιμές ανά διαδρομή είναι απόλυτα λογικές και δε διαφέρουν ανάλογα με τον αριθμό ατόμων. Έτσι, μια μεγάλη παρέα φίλων που ετοιμάζεται για αναχώρηση έχει τη δυνατότητα να μεταβεί στο αεροδρόμιο με άνεση, χωρίς άγχος, ξεκούραστα και πάνω απ΄όλα με συμφέρον κόστος.

transfer to the airport/ μεταφορά στο αεροδρόμιο

Η εξυπηρέτηση μας από την GKREKOS TOURS ήταν εξαιρετική, ξεκινώντας από την κράτηση που ήταν εξαιρετικά εύκολη και ευέλικτη. Η εταιρεία προσφέρει διάφορους τρόπους κράτησης, συμπεριλαμβανομένης της online πλατφόρμας κρατήσεων, άμεσα μέσω τηλεφώνου ή μέσω email. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών ήταν φιλική και πρόθυμη να απαντήσει σε κάθε ερώτηση. Την ημέρα του ραντεβού μας συναντήσαμε τον ευγενικό, χαμογελαστό και επαγγελματία οδηγό, κύριο Γιώργο που ήταν ακριβώς στην ώρα του ραντεβού μας κάτω από την κατοικία μας.

Το ιδιωτικό van που μας περίμενε ήταν πραγματικά εντυπωσιακό. Από τα άνετα εσωτερικά, δερμάτινα καθίσματα μέχρι την άψογη κατάσταση, το σίγουρο είναι πως η εταιρεία επενδύει σε οχήματα υψηλής ποιότητας. Ο οδηγός μας, ο κύριος Γιώργος, μας ενέπνευσε εμπιστοσύνη με την επαγγελματική του στάση και την γνώση της περιοχής. Αφού τακτοποίησε τις αποσκευές μας, μας πρόσφερε νερό και αναψυκτικό της επιλογής μας για όση ώρα αναμέναμε την άφιξη μας στο αεροδρόμιο. Η ποιότητα του οχήματος είναι υψηλή κι έτσι βιώσαμε ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι προς το αεροδρόμιο. Εκτιμήσαμε ιδιαίτερα την υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον πελάτη!

Gkrekos tours

Η GKREKOS TOURS δεν παρέχει απλώς υπηρεσίες μεταφοράς, αλλά δημιουργεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία ταξιδιού. Από την εύκολη κράτηση έως την άνετη μετακίνηση, το ταξίδι με τη συγκεκριμένη εταιρεία ήταν απλά αξέχαστο.

transfer to the airport/ μεταφορά στο αεροδρόμιο

Επόμενος προορισμός μας; Θα σου αποκαλύψουμε σύντομα! Το σίγουρο είναι πώς θα επιλέξουμε ξανά την εξαιρετική εταιρεία GKREKOS TOURS για μία άνετη και ξέγνοιαστη μεταφορά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. 

Διάβασε επίσης: 8 βασικά βήματα για την οργάνωση του ταξιδιού σου

Written by

DOD your travel

Πίσω από το DOD your travel είμαστε η Ηρώ και ο Μανώλης, ένα ζευγάρι που ένωσε την τρέλα του για τα ταξίδια τον Ιούνιο του 2017. Τα ταξίδια για εμάς είναι μαγεία, που θα διατηρούμε για πάντα μέσα μας! Μέσα από το blog μας σε παροτρύνουμε να ονειρεύεσαι προορισμούς, να τολμάς την οργάνωσή τους μόνος σου, κάνοντας τα ταξιδιωτικά σου όνειρα πραγματικότητα.
DREAM, ORGANIZE, DO your travel!